RGB-lyhenne

Tämä lyhenne viittaa kolmeen väriin, joita käytetään elektronisissa laitteissa värien sekoittamiseen. Nämä ovat kolme pääväriä: R, G ja B. Muita värejä voidaan sekoittaa näiden värien yhdistelmän ansiosta. Voit muuttaa näiden värien määrää muuttaaksesi sävyä. Monet laitteet käyttävät RGB-värien periaatetta. Sitä käytetään tietokoneiden näytöissä, televisioissa ja muissa tuotteissa. Voit valita LED-nauhan tai valon värin katsomalla kuvausta. RGB-lamput eivät yleensä ole niin puhtaan valkoisia kuin monokromaattiset lamput. Lamppu saattaa olla hieman sinertävä tai vaaleanpunainen RGB-värien vuoksi.

Saatavilla olevat tuotteet

Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen RGB-väristen lamppuvalikoimaamme. Asiakkaamme pitävät yhä enemmän RGB-LED-nauhoista, joiden suosio kasvaa. RGB-LED-nauhoja voidaan käyttää monissa paikoissa, myös seinäyksikössä. Voit vaihtaa värejä niin usein kuin haluat, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan värin. Meillä on myös valikoima RGB-LED-lamppuja, joita voit käyttää lähes kaikissa valaisimissa. Nämä RGB-polttimot ovat käteviä.

Näitä tuotteita voi ostaa verkosta RGB-ominaisuuksilla: RGB-kattovalaisimet, seinävalaisimet, lattiavalot ja kattokruunut. Voit myös ohjata näiden lamppujen asetuksia kaukosäätimellä. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi esine. Voit ohjata tai ladata RGB-valoja koskettamalla. RGB-värispektrissä on monia tuotteita. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse tarvitsemasi.