Hyvän valaistuksen edut

aaron-huber-G7sE2S4Lab4-unsplash

Tuodaan esiin lukuisat puolustushyödyt, jotka johtuvat riittävästä valaistuksesta

Kotisi valaistus on yksi tärkeimmistä huomioista, kun kyse on kiinteistösi yleisestä turvallisuudesta, joten harkitse sitä huolellisesti. Jos olet valmis päivittämään kodin upotettavaa valaistusjärjestelmää Frederickissä, haluat työskennellä alueen sähköasiantuntijoiden kanssa, joilla on paljon kokemusta alalta. Löydät tällaisia ​​​​asiantuntijoita etsimällä “alueen sähköasiantuntijoita” tai “alueen sähköasiantuntijoita, joilla on paljon kokemusta.” Voit löytää tällaiset asiantuntijat tekemällä haun Internetistä käyttämällä ilmausta “alueen sähköasiantuntijat”. Jos saat apua kokeneelta sähköasentajalta, pystyt rakentamaan kotiisi valaistusjärjestelmän, joka tekee siitä turvallisemman paikan sinulle ja sinulle tärkeille ihmisille. Jos teet tämän, voit tehdä kodistasi turvallisemman. Tämän avun saamiseksi sinun on otettava yhteyttä sähköasentajaan. Tämän artikkelin tarkoituksena on tuoda esille asuinsähköasentajan kanssa työskentelyn edut valaistussuunnittelussasi. Tämän artikkelin tarkoituksena on antaa yleiskatsaus tehokkaaseen valaistukseen liittyvistä merkittävistä turvallisuuseduista. Nämä edut liittyvät tehokkaaseen valaistukseen. Lisäksi tämän artikkelin tarkoituksena on tuoda esille asuinsähköasentajan kanssa työskentelyn edut valaistussuunnittelussa. Nämä edut liittyvät siihen, että hyvin valaistuilla alueilla on helpompi navigoida ja ne tarjoavat paremman näkyvyyden ympäröivään ympäristöön.

Pidä silmällä, missä aiot estää onnettomuudet, kuten kompastumisen tai putoamisen.


Jos et näe portaita alas kävellessäsi tai käytävällä, sinulla voi olla lisääntynyt liukastumisen, kompastumisen tai putoamisen riski. Tämä pätee erityisesti, jos käytät tummia vaatteita. Jos olet pukeutunut tummiin vaatteisiin, todennäköisyys joutua rikollisten kohteeksi kasvaa. Asetat itsesi suuremmalle riskille joutua rikollisten kohteeksi, kun käytät tummia vaatteita, koska se vaikeuttaa sinua. On erityisen tärkeää pitää tämä mielessä, jos pukeudut tummiin vaatteisiin, koska se vaikeuttaa muiden ihmisten näkemistä. Jos sijoitat laadukkaan valaistuksen asentamiseen kotiisi tai yritykseesi, saat paremman suojan yllä kuvatun kaltaisia ​​tapahtumia vastaan. Kun suunnittelet kotisi valaistusta, sinun on varmistettava, että sisällytät valaisimiin, joita voidaan siirtää, jotta ne voivat valaista kaikkia kodin alueita, jotka ovat pimeässä. Jos et tee tätä, kaikki kodin pimeät alueet jäävät valaisematta. Kun suunnittelet kotisi valaistusta, sinun on varmistettava, että otat tämän tekijän huomioon. Jos näin ei tehdä, voi olla kielteisiä seurauksia.

Estä mahdolliset murtovarkaat


Asentamalla valaistuksen paitsi rakennuksen sisäpuolelle myös ulos, voit parantaa merkittävästi sekä kotisi turvallisuuden tunnetta että sen tarjoamaa suojaustasoa ei-toivottuja vierailijoita vastaan. Esimerkiksi liikkeen seurauksena aktivoituvat sensorit voidaan kiinnittää ulkovaloihin. Tämä mahdollistaa valojen syttymisen aina, kun valojen sijaintialueella havaitaan liikettä. Tämän seurauksena valojen tarjoama turvallisuustaso paranee tämän ominaisuuden ansiosta. Tässä kuvattu käyttö on esimerkki mahdollisesta liike-aktivoitujen antureiden sovelluksesta. Kun mahdollinen murtovaras etsii lähistöltäsi muita taloja ryöstääkseen samaan aikaan kun he tarkkailevat kotiasi, kiinteistösi turvavalaistus toimii pelotteena ja vähentää todennäköisyyttä, että he syyllistyvät murtovarkaus. [Tapaus:] kun mahdollinen murtovaras etsii lähistöltäsi muita taloja ryöstääkseen samalla kun he tarkkailevat kotiasi. Tämä johtuu siitä, että murtovaras huomaa, että kotisi on varustettu valaistusjärjestelmällä, joka on suunniteltu erityisesti estämään murtoja. Tämä saa murtovarkaan harkitsemaan murtautumista kotiisi.

Tee kaikkesi estääksesi kohtuutonta rasitusta silmiisi keskittymällä minimoimaan tarvitsemasi vaivan määrä.


Jos se on rakennettu oikein, hyvä valaistus ei ainoastaan ​​vähennä varkaus- ja onnettomuusriskiä, ​​vaan se voi myös parantaa näkösi terveyttä ja hyvinvointia. Tämä on erityisen totta, jos se on oikein rakennettu. Tämä pätee erityisesti, jos valaistus on suunniteltu turvallisuus mielessä suunnitteluprosessin aikana. Tämä koskee erityisesti talon sisällä tapahtuvia tapahtumia. Jos aiot osallistua jompaankumpaan näistä acon äärimmäisen tärkeää varmistaa, että alueella, jolla aiot lukea tai käyttää tietokonettasi, on riittävästi valaistusta. Näin on riippumatta siitä, aiotko lukea vai käyttää tietokonettasi. Sinun on ehdottomasti ryhdyttävä tähän turvatoimeen, jos aiot osallistua jompaankumpaan näistä toiminnoista. Riittämättömällä valaistuksella on usein tahaton seuraus silmien rasittumisesta, mikä voi johtaa päänsärkyyn ja näköongelmiin. Tämä sykli voi jatkua, kunnes henkilö hakeutuu lääkärin hoitoon näön tai päänsäryn vuoksi. Tämä sykli voi jatkua toistaiseksi, kunnes taustalla oleva ongelma on korjattu. Varmista, että kun kehität tilasi valaistussuunnitelmaa sähköurakoitsijan avustuksella, käytät valaisimia, jotka on luotu nimenomaan tarkoituksena tarjota riittävä valaistus alueella työskentelemiseen tai lukemiseen. Tämä varmistaa, että tilasi saa optimaalisen valaistuksen näitä toimintoja varten. Tämä varmistaa, että tilassasi on riittävä määrä valaistusta edellä mainittuja toimintoja varten. Tämän seurauksena edellä mainitut toiminnot voivat tapahtua ympäristössä, jossa on riittävä valaistus tämän toimenpiteen toteutuksen ansiosta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Eri huoneet vaativat erilaista valaistusta. Rentoutua vai keskittyä? Haluatko korostaa

Monet ihmiset eivät ymmärrä valaistuksen merkitystä kodeissaan ja liikepaikoissaan. Sillä voi olla

Tutustu näihin erilaisiin kasvatusvalaisimiin, joita voidaan käyttää sisäkasveissasi, olivatpa ne jo

Oikea Spektri

Sisävalaistuksen saaminen yhtä kirkkaaksi kuin ulkovalaistus vaatii työtä. Jos asennat valaistuksen ja saat silti kausittaisen laman, lisää lisävaloa.