Mikä on talosi värilämpötila?

Värilämpötila on valon väri. Kelvin (K) on mittayksikkö. Se voi vaihdella 1000 ja 12 000 kelvinin välillä. Mitä valkoisempi aamu, sitä korkeampi kelvin-arvo.

Mitä eroa on kylmän ja lämpimän valkoisen sävyn välillä?

Lämpötila 2000-3000 K viittaa lämpimiin väreihin, jotka ovat keltaisia tai oransseja. Kylmän valkoinen värilämpötila (3300-5300K) on neutraalimpi. Koska valo on luonnollista päivänvaloa, yli 5300K lämpötiloja voidaan pitää päivänvalkoisena.

Mikä on värilampputilan merkitys?

Valaisimia tai uusia lamppuja valittaessa on tärkeää ottaa huomioon värilämpötila. Värilämpötila voi vaikuttaa mielialaan ja tunnelmaan. Lämpimät sävyt voivat luoda rentouttavan ja mukavan tunnelman ravintoloihin, hotelleihin ja koteihin. Viileät värit ovat virkistäviä ja voivat lisätä keskittymiskykyä toimistoissa, kouluissa, varastoissa jne.

Voiko vaatteen värilämpötilaa säätää?

Nykyaikaisen LED-tekniikan avulla voit säätää lamppujen kirkkautta ja väriä. Muutamalla värilämpötilan kylmästä valkoisesta lämpimään, voit helposti muuttaa ympäristösi tunnelmaa ja tunnelmaa. Voit valita yhden värilämpötilan. Tämä tarkoittaa, että voit valita tilanteeseesi sopivimman lämpötilan: Philipsin Dimtone- ja Osramin Glowdim-tuotteet.