Jos luulet, että voit käyttää vain ulkona koristevaloja jouluna, sinun on mietittävä uudelleen. On niin paljon asioita, joita voit käyttää näihin valoihin. Varsinkin, jos sinulla on puutarha ja haluat saada sen näyttämään erityiseltä ja romanttiselta.

Kun kesä on nurkan takana, saatat ajatella lisätä puutarhaasi naruvaloja. Ja tämä tarkoittaa, että sinun on päätettävä, mitä ulkovaloja aiot käyttää. Tämän oppaan avulla pääset osaksi yleisimpiä ulko-koristevaloja, joita voit ostaa.

Miksi haluat tietää erityyppiset koristevalot ulkona?

Ystävät ja perhe saattavat kysyä sinulta, miksi haluat ostaa ja asentaa naruvaloja takapihallesi. Heille se voi näyttää mauttomalta, mutta tämä johtuu vain siitä, että he eivät tiedä, mitä sinulla on mielessäsi.

Päivän päätteeksi sinun on tiedettävä, minkä tyyppiset ulkovalot sinun on asennettava puutarhaasi saadaksesi oikeat vaikutukset. Muuten et saa haluamaansi ilmettä. Älä välitä ystävistäsi ja perheestäsi, he katuvat sitä, mitä he ovat sanoneet ideastasi.

Nämä ovat suosituimpia koristeellisia LED-valaistusratkaisuja, joita voit ostaa.

Festoon-valot

Koska LED-festoon-valot ovat LED-valoja, ne ovat energiatehokkaita eivätkä käytä paljon virtaa. Nämä näyttävät normaaleilta, minipallovaloilta, ja niiden tiedetään olevan romanttisia ja erityisiä.

Hienoa näissä valoissa on, että se tulee eripituisia, joten voit valita pituuden, joka toimii parhaiten. Tämä tulee vain valkoisessa värivalossa, mutta antaa haluamasi vaikutuksen.

Aurinkokeijuvalot

Tämä on auringon LED-lyhtyjen naruvalot. Näyttää pieniltä kiinalaisilta lyhdyltä. Nämä valot ovat kestäviä, taloudellisia eivätkä tarvitse asennusta.

Tämä johtuu siitä, että tämä naruvalo on aurinkovaloa. Se tarvitsee vain mahdollisimman paljon auringonvaloa päivän aikana ladatakseen. Myös vain tulossa yksi väri, mutta lyhdyt voivat tulla eri väreissä. Mikä tarkoittaa, että voit pitää värikkään valoshow’n puutarhassasi.

Moniväriset koristevalot

Niille, jotka etsivät värikkäitä merkkijonovaloja, ja joilla on kaikki eri värit, jotka löydät. Ajatellaan jouluvaloja. Tämä luo kuitenkin suuren vaikutuksen puutarhassa eri väreillä. Varsinkin jos käytät pitkää merkkijonoa, jossa on paljon valoja.

Useimmat ihmiset käyttävät näitä valoja erityiseen tilaisuuteen eivätkä pidä valoja asennettuina. Sähköllä töitä ei voi pitää päällä huonoissa sääolosuhteissa.

Keijuvalot

Keijuvalot. Yksinaruinen valo, jota useimmat ihmiset käyttävät. Pienet, valkoiset tai keltaiset valot, jotka kääntävät mitä tahansa puutarhaa satupuutarhassa. Käytetään enimmäkseen romanttisissa iltaisin ja häissä.

Tämä on loistava vaihtoehto, jos haluat tehdä vaikutuksen johonkuhun erityisellä illalla tai sytyttää tuon valtavan puun yön luomiseksi ihmemaan tilaan.

Saatavilla on valtava valikoima ulkona olevia koristevaloja. Nämä ovat vain suosituimpia valoja, joita voit löytää, että useimmat ihmiset ostavat. Voit asentaa ne kaikki ulos, mutta vain aurinkovoimat voidaan kytkeä päälle, vaikka sataisi. Ei ole mitään syytä, miksi jousivaloja voisi käyttää vain joulun yli. Ole omaperäinen ja luo ihmemaa keskellä kesää.

Koristeelliset valaistusratkaisut ovat erinomainen tapa parantaa kodin ulkoalueita. Jos haluat tietää, miten koristeelliset LED-valot voivat kaunistaa omaa asuinpaikkaasi, ota yhteyttä kokeneen koristevalaistusyrityksen kanssa.

Decorative Lighting Company on johtava australialainen asiantuntija keijuvaloissa, festoon-valoissa, aurinkokeijuvaloissa, markiisivaloissa, puutarhavaloissa, tulva- ja pesuvaloissa, häävaloissa, vuokravaloissa, tapahtumavalaistusasennuksiin.